Daikin MCK75 – De luchtreiniger met bevochtiging

De Daikin Ururu luchtreiniger verwijdert doeltreffend allergenen (bijv. pollen, huismijt, stof, enz.), bacteriën en virussen. De unit werkt bovendien sterk ontgeurend; het verwijdert op efficiënte manier tabaksrook en breekt andere geuren af. Het vangt efficiënt en snel deeltjes en breekt ze vervolgens af. Dankzij de uiterst stille werking is deze luchtreiniger een garantie voor rustige nachten. Bij de unit zitten zeven vouwfilters (één voor onmiddellijk gebruik en 6 reservefilters).

Luchtreiniging EN BEVOCHTIGING

In de lucht die we inademen bevinden zich vele stoffen zoals allergenen, bacteriën, virussen en tabaksrook, die schadelijk zijn voor onze gezondheid. Vooral droogte is een groot probleem. De Daikin Ururu luchtreiniger MCK75 hydrateert de lucht in uw woning en verlicht de nadelige invloed van droge lucht. Vul het 4 liter reservoir van tijd tot tijd bij, en uw kamer wordt met een max. volume van 600 ml/uur bevochtigd.

Daikin luchtreiniger met bevochtiging MCK75De handige en innovatieve bevochtigingsfunctie – die in het Japans “Ururu” wordt genoemd” – wordt verzorgd door een geïntegreerd compact waterreservoir en een gecombineerde unit die bestaat uit een waterrad en een verdampingsfilter.

Hoe werkt de bevochtigingsfunctie?

Het water , aanwezig in het reservoir, stroomt naar het bad waarin het waterrad zich bevindt. Door een draaiende beweging wordt water naar het filter geleid. De lucht die in het filter wordt geblazen neemt het vocht op en verspreidt het in de kamer.

Het waterrad neemt water op uit het bad.
Er wordt lucht in het filter geblazen.
Vochtige lucht wordt verspreid in de kamer.

Klik hier voor de uitgebreide folder

Klik hier voor offerte en informatie